Zee

Tarieven en vergoedingen

Het eerste contact is vaak telefonisch en is geheel vrijblijvend. Hierop volgt een intakegesprek. Dit gesprek bedraagt net als alle andere begeleidingsgesprekken 75 euro per uur.

  1. Individuele begeleiding is vrijgesteld van btw.
  2. Indien gewenst kan een schriftelijk verslag (75 euro) worden gemaakt van de begeleiding.

KvK-nummer: 64885429

Annuleringen

Een afspraak kun je tot 24 uur van te voren annuleren via e-mail of telefoon. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

Ik ben lid van het NVPA en de RBCZ. Dit maakt het in een aantal gevallen mogelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. Voor informatie over mijn registraties vind je hier.

Jeugdwet

Hulpverlening aan kinderen en jongeren tot 18 jaar valt onder de Jeugdwet. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de vergoeding van deze vorm van hulp/begeleiding. In sommige gevallen is vergoeding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) mogelijk. Ook hiervoor kun je het beste contact opnemen met jouw gemeente.

Zorgverzekeraar

Ik ben lid van beroepsvereniging NVPA en koepelorganisatie RBCZ. Dat maakt het in een aantal gevallen mogelijk om voor vergoeding in aanmerking tekomen vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering.     

Contact


Praktijkadres:
Stoerkracht
Den Blieklaan 33
3766 AP Soest

+31 (0)6 48 83 49 83
info@stoerkracht.nl

Contactformulier

Social Media


Rouwen


“Rouwen betekent niet loslaten, maar anders leren vasthouden.”

Psycholoog Manu Keirse (1946).